Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Maksutavat
Maksutavat ja Toimitusehdot / Sisustusliike PPDecora

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

NORDEA, OSUUSPANKKI, TAPIOLA, AKTIA, NOOA, PAIKALLISOSUUSPANKIT, SÄÄSTÖPANKIT, HANDELSBANKEN, S-PANKKI, ÅLANDSBANKEN, LUOTTOKORTIT.

- See more at: http://kauppa.adalmiinanhelmi.fi/page/1/#sthash.LdbmDEVL.dpuf
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

NORDEA, OSUUSPANKKI, TAPIOLA, AKTIA, NOOA, PAIKALLISOSUUSPANKIT, SÄÄSTÖPANKIT, HANDELSBANKEN, S-PANKKI, ÅLANDSBANKEN, LUOTTOKORTIT.

- See more at: http://kauppa.adalmiinanhelmi.fi/page/1/#sthash.LdbmDEVL.dpuf
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

NORDEA, OSUUSPANKKI, TAPIOLA, AKTIA, NOOA, PAIKALLISOSUUSPANKIT, SÄÄSTÖPANKIT, HANDELSBANKEN, S-PANKKI, ÅLANDSBANKEN, LUOTTOKORTIT.

- See more at: http://kauppa.adalmiinanhelmi.fi/page/1/#sthash.LdbmDEVL.dpuf

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Maksuvälineenä käy kaikki yleisimmät maksukortit ja luottokortit. Lisäksi käytössänne ovat useat lasku- ja osamaksu vaihtoehdot

NORDEA, OSUUSPANKKI, TAPIOLA, AKTIA, NOOA, PAIKALLISOSUUSPANKIT, SÄÄSTÖPANKIT, HANDELSBANKEN, S-PANKKI, ÅLANDSBANKEN, LUOTTOKORTIT. - See more at: http://kauppa.adalmiinanhelmi.fi/page/1/#sthash.LdbmDEVL.dpuf

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen  Matkahuoltoa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi tai tekstiviestiä Matkahuollosta. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.  Tuotteet voi halutessaan myös noutaa Ylivieskasta. Matkahuolto kuljettaa pääsääntöisesti pakettimme. Jos kuitenkin haluat paketin postin kuljetettavaksi, ole yhteydessä myyntiin.  Emme toimita tuotteita ennen kuin mahdollinen toimitustavan muutoksen erotus on maksettu.
Pyrimme säästämään luontoa ja toimituskustannuksia, joten pakkaamme tilaamasi tuotteet niin pitkälle kuin se on mahdollista kierrätysmateriaaleihin eli esim pahvilaatikoihin, jotka jo ovat aiemmin olleet käytössä. vaatepussit ovat aina uusia.


Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Toimitusaika
 

Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian, keräämme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Jälkitoimituksia meillä ei ole. Joskus myymme tuotteita ennakkoon, silloin lähetämme kaikki tilaamasi tuotteet kerralla. Jos toivot nopeampaa toimitusta, tilaa erikseen heti toimitettavat tavarat omana tilauksena. Ennakkoon myytävissä tuotteissa meillä on käytettävissä tavarantoimittajan arvioitu saapumisajankohta, emme korvaa mahdollisia viivästymisiä.

Viallisen tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta pia@ppdecora.com, tai puhelimella numerosta 0407234220. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Emme lunasta postiin tai postiennakkona lähetettyjä palautuksia emmekä bussiennakona lähetettyjä paketteja.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti  huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit eivät aina tule  ehjänä perille. Tämän vuoksi on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin/matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi/Matkahuollon asiamiespisteessä. Saat sieltä ohjeita kuinka toimia. Ota myös yhteys kauppiaaseen. Pelkkä ilmoitus ei riitä, vahinkoilmoitukseen ja korvaushakemukseen on aina liitettävä kuvia rikkoontuneesta tuotteesta ja pakkauksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet lähetyskulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista, tällä hetkellä se 15€ pienet paketit ja 45€ isot paketit kuten esim pienhuonekalut.

Tuotteen palautus muusta syystä

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen. Tuotteesta voi tehdä lisäkysymyksiä ottamalla yhteyttä myyntiin ja toivomme sinun perehtyvän mittoihin ym seikkoihin. Tuotekuvat pyritään ottamaan mahdollisimman tarkkaan, käytämme joko tehtaan kuvia tai omia. Pienet asteen sävyerot ovat aina mahdollisia, koska näytöt ovat erilaisia ja jotkut tuotteet tehdään käsin tai ovat esim kasvivärjättyjä. Jos kuitenkin tulet katumapäälle, tuotteet voidaan aina palauttaa  14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja palautettava tuote pitää olla myyntikuntoinen,ehjä ja alkuperäispakkauksessa. Palautettavissa vaatteissa pitää olla alkuperäiset laput paikallaan. Sovitathan tuoksuttomana. Tuotteen palautuksesta on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen ja palautuskustannuksista vastaa silloin  asiakas. Vähennämme tuotteen hinnasta palautuskulut, pienet paketit vähintään 8€ ja isommat paketit vähintään12€, huonekalut jotka on toimitettu bussipakettina 30€. EMME LUNASTA POSTIENNAKOLLA/BUSSIENNAKOLLA  PALAUTETTUJA TUOTTEITA. Pakkaathan palautettavat tuotteet hyvin, lähettäjä vastaa aina tuotteen pakkaamisesta. Ottamalla yhteyttä myyntiin, saatte palautusnumeron, jolla voitte tehdä palautuksen maksutta, palautuksesta aiheutuneet kulut vähennämme palautetun tuotteen hinnasta. Palautuksiin laitetaan määräasemaksi Kalajoki, koska kuljetus-sopimus yrittäjä toimii sielä. Emme nouda Ylivieskaan toimitettuja palautus-paketteja.Toimituskuluja ei hyvitetä.

 

Verkkokauppa-alustasta johtuen mahdolliset alennuskupongit voi ainoastaan lunastaa rekisteröitymällä verkkokauppaan, emme tee jälkihyvityksiä

Mahdollisa alennuskampanjoita hyväksymme 1/ostoskerta

 

 

Tarjouskampanjat osta 4 maksa 3

Hyvitämme halvimman tuotteen checkoutin kautta heti ostoksen jälkeen, kun tuotteet kerätty ja ovat lähdössä varastoltamme. Jos palautat "ilmaisen" tuotteen, emme hyvitä mitään, jos palautat jonkun 3 maksetusta tuotteesta, hyvitämme 75% tuotteen myyntihintaisesta arvosta.

Emme hyväksy alennuskuponkeja tukkuasiakkailta  eikä tukkuasiakas tarjouskampanjoita voi hyödyntää esim "osta 4 maksa 3". Tukkuasiakkailla on omat hinnat

Ennakkomyyntituotteet

Jos tilaat tuotteita ennakkoon, annamme niistä jo tilausvaiheessa alennuksen, emme hyväksy ennakko-ostoissa alennuskuponkeja, vaan tilaus perutaan automaattisesti ja rahat palautetaan

 

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta pia@ppdecora.com
- Puhelimella numerosta 0407234220

Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku